Menu

Pronamic uitgenodigd bij minister J.K. De Jager

Jan Lammert 15 maart 2011

Op 28 februari was Jan Kees de Jager op bezoek in Friesland. In een afgeladen Lauswolt te Beetsterzwaag heeft de minister van Financiën een lezing gegeven aan Friese ondernemers die in grote getale kwamen opdagen om naar de minister te luisteren.

Na de lezing was op verzoek van de minister nog een nazit met een selecte groep jonge en innovatieve ondernemers. Ook Pronamic was hiervoor uitgenodigd. Tijdens deze informele bijeenkomst werd met de minister gesproken over innovatie, de Friese economie en de rol van jonge ondernemingen hierbij. Het bleek een interessant gesprek te zijn waarbij elke ondernemer ook nog de mogelijkheid kreeg om zich kort voor te stellen en de minister een geschenk te overhandigen.

Pronamic overhandigde de minister een pakket met daarin een sûkerbôle en sinaasappels. Pronamic is in het Noorden één van de voorlopers van het gebruik van WordPress. Dit programma stelt de klanten van Pronamic in staat om zelf op eenvoudige wijze hun website te beheren. Door een sûkerbôle en sinaasappels te overhandigen wilde Pronamic duidelijk maken dat bij het ondernemen van tegenwoordig grenzen niet meer belangrijk zijn maar innovatie en samenwerken des te belangrijker worden. Jan Lammert Sijtsema: “Friese en (inter)nationale klanten helpen wij even graag. Zolang men maar innovatief en slim bezig wil zijn dan vinden wij het leuk en plezierig samenwerken. De locatie van het bedrijf is dan minder belangrijk. Wat dat betreft vinden wij sûkerbole en sinaasappels even lekker!”

Altijd op de hoogte blijven?