Menu

Pronamic in training…

Jan Lammert 15 februari 2011

Valt het u op? Bij Pronamic zijn we de laatste tijd nog wat scherper en fitter dan normaal. Sinds kort is Pronamic namelijk in training. Elke vrijdagavond wordt er na een avondje doorwerken fanatiek zaalvoetbal gespeeld in de lokale sporthal. Op 24 februari is er een zaalvoetbaltoernooi waar Pronamic graag wil schitteren. De tegenstanders zijn dan andere internetbedrijven uit het Noorden. Het beloofd een gezellig toernooi te worden waar ook topscheidsrechter Roelof Luinge en communicator Jacques d’Ancona hun medewerking aan zullen verlenen. Ook offline gaan we natuurlijk graag deze strijd aan en proberen wij deze te winnen.

Het voordeel voor u? De komende tijd beschikt u over een nog fitter, scherper en beter ingewerkt internetteam dan normaal. Profiteer nu van dit tijdelijke voordeel en vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Altijd op de hoogte blijven?