Menu

Elektronisch factureren

Jan Lammert 15 februari 2011

Pronamic is een internetbureau. Wij geloven in de kracht en de mogelijkheden van het internet. Het zal u daarom niet verbazen dat wij zoveel mogelijk digitaal en met behulp van het internet werken. Onze clean-desk-policy en telefoneren via VoiP zijn daar goede voorbeelden van. Ook gebeurt onze administratie sinds vorig jaar digitaal en met behulp van het internet.

Wij kunnen ons voorstellen dat u ook het liefst digitaal werkt. Dit biedt namelijk diverse voordelen: Het maakt het werkproces eenvoudiger, het is goedkoper, gegevens kunnen eenvoudiger worden opgeslagen en het is beter voor het milieu. Pronamic stapt daarom vanaf februari over op digitaal factureren. Dit betekent dat de facturen niet meer per post worden verstuurd maar digitaal.

Altijd op de hoogte blijven?