Menu

Fijne kerstdagen en een goed 2011

Jan Lammert 23 december 2010

Het jaar 2010 is bijna ten einde. Een jaar waarin veel is gebeurd en waar Pronamic met tevredenheid op kan terugkijken. Onze lustrumviering inclusief het zeiluitje met onze klanten was daarbij één van de hoogtepunten.

Ook in 2011 hopen wij weer een goed jaar te mogen beleven. De voortekenen zijn gunstig en al in het begin van 2011 hopen wij een aantal uitdagende projecten in ons portfolio toe te kunnen voegen. Zover is echter nog niet. Eerst proberen wij de mogelijkheden die wij in 2010 hebben, optimaal te benutten. Dit betekent dat Pronamic ook gewoon tussen kerst en oud en nieuw geopend is. Alleen op 31 december zullen wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn dan dat u van ons gewend bent.

Namens het hele team van Pronamic wens ik u fijne kerstdagen en een goed 2011 toe.

Het jaar 2010 is bijna ten einde. Een jaar waarin veel is gebeurd en waar Pronamic met tevredenheid op kan terugkijken. Onze lustrumviering inclusief het zeiluitje met onze klanten was daarbij één van de hoogtepunten.

Ook in 2011 hopen wij weer een goed jaar te mogen beleven. De voortekenen zijn gunstig en al in het begin van 2011 hopen wij een aantal uitdagende projecten in ons portfolio toe te kunnen voegen. Zover is echter nog niet. Eerst proberen wij de mogelijkheden die wij hebben in 2010 optimaal te benutten. Dit betekent dat Pronamic ook gewoon tussen kerst en oud en nieuw geopend is. Alleen op 31 december zullen wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn dan dat u van ons gewend bent.

Wij wensen iedereen eerst fijne kerstdagen toe en een goed 2011.

Altijd op de hoogte blijven?