Menu

Nederlandse vertaling Booking Calendar

Remco 25 november 2010

Voor Metz Ameland hebben vrij recent een compleet nieuwe WordPress website ontwikkeld. Metz Ameland houdt zich bezig met het verhuren van diverse vakantiewoningen en groepsaccommodaties op Ameland. Deze accommodaties zijn eenvoudig via de website te boeken. Voor deze functionaliteit hebben we gebruik gemaakt van de WordPress Booking Calendar plugin. Bezoekers kunnen dankzij deze plugin de beschikbaarheid van de accommodaties online bekijken en eenvoudig een accommodatie reserveren voor 1 of meerdere dagen.

Helaas is deze plugin standaard niet in het Nederlands beschikbaar. Gelukkig is de plugin dankzij het WordPress vertaalmechanisme wel eenvoudig te vertalen. Met echter 507 teksten / zinnen was dit nog een vrij grote klus. Een deel van het Pronamic team (@jelkeboonstra, @brainscrewer en ikzelf @remcotolsma) zijn hier een middag mee bezig geweest. Deze vertaling stellen we hier beschikking voor iedereen die daar belang bij heeft. Om de vertaling werkend te krijgen zul je het .MO bestand in de languages map binnen de Booking Calendar plugin map moeten plaatsen.

1 reactie

Altijd op de hoogte blijven?