Menu

Internet Explorer 8, de bugs

Karel-Jan 25 oktober 2010

Internet Explorer is altijd een dwarsligger geweest als het gaat om de rendering van CSS. Internet Explorer 6 en 7 bevatten veel bugs die het ons als webontwikkelaars niet bepaald eenvoudig maken. Internet Explorer 8 vergt gelukkig al minder problemen. Maar zelfs deze browser heeft nog lak aan de standaarden van het W3C.

Op de blog van James Hopkins zijn al meer dan 60 CSS bugs beschreven. Ik stond er versteld van dat Internet Explorer 8 nog zoveel bugs bevat. Voor de meeste mensen is deze lijst wellicht niet erg interessant. Veel van de bugs zullen zelfs wij als webontwikkelaars niet eens tegenkomen. Toch wou ik deze link met jullie delen, omdat dit aangeeft dat Internet Explorer nog een lange weg te gaan heeft. Ik ben benieuwd hoe Internet Explorer 9 het gaat doen…Voor nu, blijft Google Chrome mijn favoriete browser.

Altijd op de hoogte blijven?