Menu

Nieuwe huisstijl en website

Jan Lammert 3 september 2010

Vandaag viert Pronamic feest! Niet alleen omdat wij dit jaar 5 jaar bestaan maar ook omdat vandaag de nieuwe huisstijl wordt gelanceerd.

Huisstijl

Pronamic heeft zich de afgelopen 5 jaar geprofileerd als een innovatieve en betrouwbare internetpartner. Deze profilering wilden wij beter terug laten komen in de huisstijl. Aan Oosting Communicatie hebben wij daarom gevraagd onze huisstijl stevig te vernieuwen. Na flink zwoegen en zweten is het eindresultaat een herkenbaar en fris logo geworden waar wij weer jaren mee vooruit kunnen.

Website

Wanneer de huisstijl wijzigt dan heeft dit automatisch consequenties voor de website. De website heeft daarom een flinke upgrade ondergaan. Zo is de website uiteraard in lijn gebracht met de nieuwe huisstijl maar is de website ook voorzien van nieuwe functionaliteiten. Informatie is nog eenvoudiger te vinden en de interactie is nog laagdrempeliger gemaakt.

1 reactie

  1. Gefeliciteerd met jullie 5-jarig bestaan!
    Het redesign ziet er erg goed uit.

    Heel toevallig had ik nog een tab openstaan van een blogartikel van jullie en na het refreshen zag het er ineens nog mooier uit, complimenten!

Altijd op de hoogte blijven?