Menu

Google legt uit

Karel-Jan 22 maart 2010

Met een marktaandeel van 90% is Google de meest gebruikte zoekmachine in Nederland. Veel mensen kennen echter de achterliggende werking van de zoekmachine niet. Deze week kwam ik via Search Engine Land een drie-tal video’s tegen waarin bekende mensen als Matt Cuts uitleggen hoe Google werkt.

Voor de meeste lezers van onze weblog zal deze informatie weinig nieuws onder de zon zijn. Voor de minder ervaren internetgebruiker kan het wel meer duidelijkheid geven over hoe bepaalde diensten van Google werken. In de video’s wordt de zoekmachine Google, Google Adwords en Google Apps besproken. Helaas zijn de filmpjes wel in het Engels.

Google zoeken

Je maakt vast dagelijks gebruik van de zoekmachine Google, maar weet je ook hoe Google werkt? In deze video legt Matt Cutts het je haarfijn uit.

Google Adwords

De populariteit van Google Adwords wordt steeds groter. Inmiddels beheren wij zo’n 20 Adwords campagnes en behalen daar mooie resultaten mee. De conversies schieten omhoog. Benieuwd hoe Google Adwords werkt? Nundu Janakiram vertelt je er meer over.

Google Apps

In de laatste video vertelt Vivian Leung je meer over Google Apps. Google Apps is een combinatie van diensten van Google. Google Apps bestaat onder andere uit Google Docs, Google Calender, Gmail en Google Talk. Wij zijn erg enthousiast over Google Apps en adviseren en begeleiden onze klanten daarom ook in het gebruik ervan.

Ik kan me goed voor stellen dat je meer wilt weten over de diensten van Google. Neem hiervoor contact op met één onze specialisten.

Altijd op de hoogte blijven?