Menu

E-mail update

Jan Lammert 22 februari 2010

De ontwikkelingen op het gebied van internet gaan snel. Zo biedt het beheren van de e-mail steeds meer mogelijkheden. Nieuwe mogelijkheden die het beheer nog veiliger, sneller en handiger maken. Pronamic volgt deze ontwikkelingen op de voet en anticipeert tijdig op veranderingen zodat onze klanten constant beschikken over de beste mogelijkheden.

Een verandering die wij daarom gratis doorvoeren en aanbieden is de e-mailoplossing van Google. Deze e-mailoplossing heeft verscheidene voordelen:

  • Extra opslagruimte. De opslagruimte is vergroot van 20 naar maar liefst 7000MB.
  • Gratis spam- en virusfilter.
  • Meer e-mailadressen. Van 9 naar 25.
  • Online beheer. Online inloggen en e-mails beheren en versturen.
  • Geschikt voor mobiele telefoons.
  • Handige zoek- en archiveerfunctie.

Naast de e-mailfunctie kan er ook gratis gebruik worden gemaakt van Google Agenda en Google Documenten.

Kortom; Pronamic is erg enthousiast over deze e-mailoplossing en gunt jou ook de voordelen van deze applicatie. Zelf gebruiken wij het webmailprogramma ) omdat je dan optimaal van de voordelen gebruik kunt maken. Natuurlijk is een nieuw e-mailprogramma even wennen maar de voordelen zijn evident: het archiveren, zoeken en filteren van e-mails is met dit programma erg eenvoudig. Daarnaast heeft het webmailprogramma als voordeel dat alle e-mails online bereikbaar zijn.

Ook enthousiast? In de e-mail die je hebt ontvangen staan alle inloggegevens van de e-mailadressen die horen bij je domeinnaam. Bewaar de e-mail daarom goed en bepaal zelf of je de inloggegevens doorstuurt naar je collega’s of naar de ICT beheerder.

Wij wensen je in ieder geval veel plezier toe met deze gratis applicatie.

Altijd op de hoogte blijven?