Menu

Willedei Wynjewâld 2009

Remco 6 september 2009

Afgelopen zaterdag werd in Wijnjewoude voor de 6e keer “Willedei Wynjewâld” georganiseerd. Van 15:15 tot 21:00 kon er volop genoten worden van muziek, dans, show en theater. Zo waren er op drie verschillende podia verschillende artiesten te beluisteren. Waaronder de Friese troubadour Adri de Boer, het zangduo Michiel & Toby, het Shantykoor de Bregesjongers en Fremd Folk.

Naast al het muziek, dans, show en theater konden ook de plaatselijke ondernemers zich presenteren. Daarom waren wij ook dit jaar weer op de Willedei aanwezig met een kraampje. In de voortuin van ons kantoor kon met de polsstok gesprongen worden. Jong en oud deden een poging om de overkant van de sloot te bereiken. Op een enkeling na heeft iedereen droog de overkant weten te behalen.

Jouke de Vries sprong maar liefst een afstand van 4.40 meter en won daarmee een traditionele gemaakte oranjekoek. Het was een geslaagde dag, we hebben erg veel ‘wille’ (plezier) gehad! Op Flickr staan enkele foto’s en op Vimeo staan enkele actie video’s.

Altijd op de hoogte blijven?