Menu

Informatieavond voor ZZP’ers: "Hoe kom ik aan nieuwe opdrachten?"

Jan Lammert 2 september 2009

De economische crisis maakt nog altijd slachtoffers. Niet alleen de banken zijn daar de dupe van maar ook veel ZZP’ers. Wanneer bedrijven moeten bezuinigen wordt veelal eerst gekeken naar deze flexibele schil van arbeidskrachten.

Gemeente Smallingerland, Gemeente Opsterland en de Kamer van Koophandel organiseren daarom speciaal voor ZZP’ers een avond. Thema van deze avond is ‘hoe krijg ik meer opdrachten’? Gastsprekers deze avond zijn Mark Maas, zelf bevlogen ZZP’er, Ingrid Vellinga van de Kamer van Koophandel en ik. Deze avond vertel ik over welke rol het internet kan spelen bij het genereren van werk.

De avond wordt gehouden in de bibliotheek te Drachten op 23 september om kwart over zeven.  Aanmelden kan via de website van de Kamer van Koophandel en deelname is gratis. Wees er daarom snel bij want vol=vol.

De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel. Graag tot dan!

Altijd op de hoogte blijven?