Menu

De waarde van een domeinnaam

Remco 18 augustus 2009

In 11 stappen berekenen wat de waarde van een domeinnaam is? Met behulp van de gratis whitepaper van Pronamic is het antwoord op deze vraag eenvoudig te beantwoorden. Aan de hand van 11 vragen met multiple choice antwoorden wordt automatisch een indicatie gegeven van de waarde van uw domeinnaam. Gratis? Absoluut, 100% gratis, het enige wat wij vragen is dat u uw followers op Twitter wilt attenderen op deze handige whitepaper. Aarzel niet en deel uw kennis met een Tweet.

Tot slot: Deze applicatie is bedoeld als indicatiemiddel en berekent alleen de waarde van de domeinnaam. Mocht u de waarde willen weten van de domeinnaam incl. website of de exacte waarde willen weten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Plaats een tweet en download onze whitepaper

Altijd op de hoogte blijven?