Menu

Verbouwing geslaagd!

Jan Lammert 5 februari 2009

De afgelopen maanden was er veel activiteit waar te nemen in ons pand. Uiteraard gebeurd dit wel vaker maar deze keer met een bijzondere reden. De bovenverdieping van ons pand is namelijk grondig verbouwd. Het resultaat van de verbouwing is een spiksplinternieuwe bovenverdieping waar nu 6 personen in een optimale werkomgeving aan de slag kunnen.

De afgelopen maanden tijdens de verbouwing was het soms improviseren. De verfpot stond gebroederlijk naast de koffiepot en de tijdelijke inkrimping van de werkruimte leidde tot innovatieve oplossingen. Ook het telefoneren moest tijdens de verbouwing soms concurreren met het geluid van een boormachine. Deze tijden zijn echter voorbij en wij willen u danken voor uw geduld en begrip.

Nu de verbouwing achter de rug is heeft Pronamic er veel zin in, om in haar nieuwe ruimte, volop aan het werk te gaan. Niet alleen omdat deze werkplek het onderling communiceren eenvoudiger maakt maar ook omdat deze ruimte is voorzien van de nieuwste apparatuur. Wij nodigen u graag uit om een keer langs te komen en het resultaat te bekijken!

Bekijk hier de foto’s

6 reacties

  1. Gefeliciteerd met dit prachtige resultaat. En heel veel succes met jullie activiteiten.

Altijd op de hoogte blijven?