Menu

Willedei Wijnjewoude 2008

Jan Lammert 10 september 2008


Op de eerste zaterdag van september wordt in Wijnjewoude altijd de ‘Willedei Wijnjewoude’ georganiseerd. De letterlijke vertaling in het Nederlands van Willedei is ‘Plezierdag’. En veel plezier is er ook gemaakt. Er waren diverse zangers, veel kraampjes en verscheidene straatartiesten.

Ook Pronamic was met een kraampje op de Willedei aanwezig. Pronamic is namelijk lid van de organiserende ondernemersvereniging en het festival vindt bijna plaats in de voortuin van ons kantoor. De spekjes die Pronamic uitdeelde vonden gretig aftrek maar ook aan de actie ‘raad het aantal pixels van ons logo’ werd fanatiek meegedaan. Uiteindelijk bleek uit de honderden inzendingen er maar liefst 2 exact het juiste antwoord te weten en 1 inzender zat er heel dicht bij. Voor de volledigheid, het juiste antwoord was 1.111 pixels. Pronamic wil daarom de volgende mensen van harte feliciteren:

  • Fam. Drent, Wijnjewoude
  • Laura, Wijnjewoude
  • Joop Miedema, Wijnjewoude

De winnaars zullen op korte termijn hun prijs, een traditionele gemaakte oranjekoek, ontvangen.

Altijd op de hoogte blijven?