Menu

Nieuwjaarsstunt Wijnjewoude in voortuin Pronamic

Jan Lammert 4 januari 2008

Ook dit jaar kan Pronamic weer met een glimlach het nieuwe jaar beginnen. Was het in 2007 een gouden koe die in de voortuin was geplaatst, dit jaar had de oudejaarsploeg het groter aangepakt. Van alle Friese 11 steden bevonden zich de plaatsnaamborden in de voortuin van Pronamic. Daarnaast had men ook de kameleonboot weten te bemachtigen. Ook deze was in de voortuin geplaatst. Dit hele tafereel werd gecompleteerd met een spandoek waarop stond: Door het klimaat kun je beter met een boot langs de Friese elf steden dan op de schaats.

Pronamic feliciteert de oudejaarsploeg met deze geslaagde stunt. Daarnaast wensen wij alle klanten en relaties een gezond en creatief 2008 toe!

p.s. Voor de vele bezoekers van onze website die niet uit Friesland komen de Friese elf steden op een rijtje: Leeuwarden, Sneek, IJlst, Sloten, Stavoren, Hindelopen, Workum, Bolsward, Harlingen, Franeker en Dokkum.

Altijd op de hoogte blijven?