Menu

Terugblik 2007, vooruitblik 2008

Martijn 23 december 2007

2007 loopt ten einde! Kerstbomen staan overal weer in huis en het illegale vuurwerk stroomt alweer binnen vanuit het zuiden. We kijken met Pronamic terug op een succesvol jaar. Het tweede jaar in Wijnjewoude, met als gevolg meer groei doordat de klanten ons steeds sneller vinden!

Terugblik 2007

Ook hebben we dit jaar voor het eerst onderdak kunnen bieden aan enkele stagiaires deze geholpen om wegwijs te worden in onze branche. Dit jaar was ook het tweede jaar dat Pronamic op de Bedrijven Contact dagen in Leeuwarden stond. Hier was ook de groei van Pronamic zichtbaar door een dubbele stand ten opzichte van het jaar 2006. Tevens werkten we op de BCD nauw samen met Chapeau Nijbeets. Ook dit jaar was de BCD succesvol en maakte veel bezoekers gebruik van onze webscan om de verbeterpunten van hun websites te ontdekken.

Andere positieve ontwikkelingen binnen Pronamic zijn het vernieuwen en uitbreiden van het Beheersysteem van Pronamic. Hierdoor is het voor de klant nog gemakkelijker om de eigen site in beheer te houden. Door de juiste programmatuur is het gemakkelijk om het beheersysteem weer verder uit te breiden met modules. Ook de ontwikkeling van onze webshop was een belangrijke stap om klanten breder te kunnen voorzien van een dynamische website.

Vooruitblik 2008

Behalve terugblikken kijken we ook graag vooruit naar het nieuwe jaar. Ten eerste staan we dit jaar ook weer op de Bedrijven Contact Dagen in het WTC expo in Leeuwarden. Dit jaar is er weer de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze Webscan die ook bezig is om een vernieuwing te ondergaan. De moeite waard om onze stand weer op te zoeken op 18 of 19 maart in Leeuwarden. Ook willen we ons beheersysteem en de webshop verder doorontwikkelen en het liefst samen met u! Klanteninbreng vinden wij zeer belangrijk dus hebt u nog wensen of punten die u graag ontwikkelt zou willen zien, laat het ons weten!

Graag willen wij u vanuit Wijnjewoude en Garijp een prettige kerst toewensen en een vernieuwend 2008!

Altijd op de hoogte blijven?