Menu

Webscan

Remco 22 maart 2007
Update 25 april 2016 – Pronamic verzorgt niet meer gratis webscans. Er zijn afgelopen jaren veel nieuwe technieken bij gekomen. Hierdoor is het minder eenvoudig om op snelle wijze een website te scannen op verbeterpunten. Je kunt uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen voor een adviestraject.

Wilt u weten wat de verbeterpunten zijn voor uw website? Maak dan gebruik van de webscan van Pronamic. Deze webscan is speciaal ontwikkeld om voor u op eenvoudige en snelle wijze uw website te scannen. Daarnaast geeft de scan ook nog handige tips over hoe u hoger bij de zoekmachines kunt komen. De scan en de tips zijn geheel gratis. Het enige wat u hoeft te doen, is uw webadres invullen. De webscan doet de rest. Wilt u naar aanleiding van de resultaten contact opnemen met Pronamic, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Doe nu de scan.

Uw positie bij Google

Bij de webscan kunt u o.a. kijken naar de positie van uw website bij de andere zoekmachines. Wanneer u de zoekwoorden hebt ingevuld die voor u belangrijk zijn, onderzoekt de webscan op welke positie u staat. Dit wordt niet alleen gedaan voor de zoekmachine van Google maar ook bij de andere zoekmachines. Zo weet u precies op welke positie uw website terug is te vinden. Daarnaast bekijkt de scan of de zoekwoorden vaak genoeg terugkomen in de titels en de tekst van de website. Hoe vaker de woorden terugkomen, hoe hoger uw positie bij de zoekmachines.

Kwaliteit van uw website

De webscan controleert ook op kwaliteit. Dit controleert de webscan door te kijken of uw website voldoet aan de W3C standaarden. Een website ontwikkeld volgens de W3C-standaarden biedt verscheidene voordelen: uw website is beter te lezen door de zoekmachines, uw website is toegankelijk in alle browsers en uw website is toegankelijk voor visueel gehandicapten.

Altijd op de hoogte blijven?