Menu

Toegangskaarten BCD

Jan Lammert 1 februari 2007

Pronamic is ook in 2007 aanwezig tijdens de BCD. Op 21 en 22 maart zal Pronamic ruim de tijd nemen om veel bestaande klanten te kunnen spreken. Pronamic is echter niet alleen voor bestaande klanten aanwezig te Leeuwarden. Ook overige bedrijven en organisaties met vragen over internet, vormgeving of software kunnen hun vragen tijdens de Bedrijven Contactdagen stellen. Onze professionals staan voor u klaar en geven u graag een passend advies.

Geen kaarten?

Mocht u nog geen kaarten hebben en wel onze stand willen bezoeken? Neem dan contact met ons op. Wanneer u aan ons doorgeeft hoeveel kaarten u nodig hebt dan sturen wij de toegangskaarten kosteloos naar u op. Graag tot ziens op 21 en 22 maart te Leeuwarden tijdens de Bedrijven Contactdagen van Friesland!

Altijd op de hoogte blijven?