Menu

Uitbreiding dienstenpakket – 3D Visualisatie

Remco 15 januari 2007

Sinds de start van Pronamic is het dienstenpakket flink uitgebreid. De kernactiviteit van Pronamic is echter nog steeds webdesign. Tegenwoordig kan men echter ook voor advies, webhosting, grafische vormgeving, drukken, zoekmachine optimalisatie en tal van andere internet, vormgeving en software gerelateerde zaken bij ons terecht.

Pronamic wijst u graag de weg in het doolhof van toepassingen en mogelijkheden. Ook geven wij u graag advies over de manier waarop wij denken dat uw bedrijf zich het beste kan presenteren op het internet.

3D visualisatie… wat kunnen wij voor u betekenen?

3D visualisaties worden tegenwoordig steeds meer gebruikt in films, reclame en vastgoedpresentaties. Pronamic is afgelopen maanden veel actief geweest in de vastgoedsector, uiteenlopend van projectontwikkelaars tot architectenbureaus. Niet alleen in het ontwerpproces, maar ook in het verkooptraject kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen uw ideeën met behulp van een 3D visualisatie zichtbaar te maken.

Vanwege onze artistieke en technische achtergrond, zijn we in staat om 3D visualisaties te creëren die fotorealistisch zijn. Door onze jarenlange ervaring in het grafische vormgevingsvak, kunnen wij uw ontwerp, schets of concept met snelheid transformeren naar een krachtig beeld, zoals:

  • Plattegrond
  • ‘Walk through’ animaties
  • Videoproducties
  • 360 graden panorama afbeeldingen
  • Foto- en videomontage van realistische en virtuele beelden

Neem gerust eens contact op om te ervaren wat Pronamic voor u kan betekenen. Wij zijn altijd bereid om, op uw verzoek, geheel vrijblijvend een offerte uit te brengen.

Altijd op de hoogte blijven?