Menu

Gouden koe Lauswolt Beetsterzwaag in Wijnjewoude

Jan Lammert 2 januari 2007

Elk bedrijf hoopt de kip met gouden eieren in haar bezit te krijgen. Toen Pronamic op nieuwjaarsdag bij het bedrijfspand arriveerde scheelde dit niet veel. In de tuin was namelijk een ‘gouden’ beeld van een koe geplaatst. Deze ludieke stunt was uitgevoerd door de plaatselijke oudejaarsgroep. Onder het mom dat een koe niet thuis hoort in de ‘kakomgeving’ Lauswolt maar op een echte boerderij werd de koe vanuit Hotel Lauswolt naar de voortuin van Pronamic verplaatst.

Hoe lang deze onverwachtse gast nog in de voortuin blijft staan is onbekend. Zeker is wel dat Pronamic met een glimlach 2007 ingaat! Wij wensen u daarom een goed en vrolijk 2007 toe! Ook namens de koe.

Lees meer:
Koe Lauswolt duikt op in Wijnjewoude

Altijd op de hoogte blijven?