Menu

Succesvol 2006 en een hoopvol 2007

Jan Lammert 22 december 2006

Pronamic heeft het jaar 2006 succesvol kunnen afsluiten. En ziet volop mogelijkheden voor het nieuwe jaar.

Succes is een relatief woord. Toch vind Pronamic dat het jaar 2006 als een succesvol jaar mag worden gezien. Allereerst omdat het ook dit jaar weer is gelukt om diensten te leveren waar onze klanten tevreden mee zijn. Elke keer realiseren wij weer hoe belangrijk het is om niet alleen een product te leveren maar om ook mee te denken met de klant. Andere succesmomenten dit jaar waren natuurlijk de opening van ons pand in Wijnjewoude en de fikse omzetgroei die wij hebben kunnen realiseren.

De dagen tussen kerst en oud en nieuw doen wij het wat rustiger aan. De werkzaamheden die wij verrichten in deze dagen zijn voornamelijk bedoeld voor interne werkzaamheden. Ook zijn wij dan bezig met het opdoen van ideeën om in 2007 u weer te kunnen verrassen met onze innovatieve producten. Om alvast een tip van de sluier op te lichten: u kunt een grondige update verwachten van het Content Management Systeem en de Webshop. Bij beide producten hebben wij al klanten laten meedenken over de vraag hoe wij tot een optimaal product kunnen komen.

Pronamic wenst u in ieder geval goede kerstdagen en een innovatief 2007!

Altijd op de hoogte blijven?