Menu

Kerstkaartenactie!

Jan Lammert 24 november 2006

Het verzenden en ontvangen van een kerstkaart is een traditie waarmee goede relaties nog eens worden bevestigd. Ongetwijfeld stuurt u ook dit jaar weer de nodige kaarten. Pronamic helpt u graag om kerstkaarten zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo weet u zeker dat uw kerstkaart wordt gelezen, wordt bewaard en wordt herinnert op de juiste momenten!

Wat heeft Pronamic u te bieden?

Pronamic is een bedrijf dat u graag werk uit handen neemt. Wij kunnen voor u het hele proces verzorgen, van het ontwerpen van de kerstkaart tot het bezorgen van de kerstkaart. Onze diensten op een rijtje:

  • Ontwerpen van een kerstkaart: Pronamic kan een kerstkaart ontwerpen geheel naar uw wens. Wanneer u graag een foto van uw bedrijf op uw kerstkaart wilt hebben dan is dit ook een mogelijkheid. Onze fotograaf komt graag een keer bij uw langs!
  • Drukken van de kerstkaart: het drukken van een kerstkaart vergt vakkennis en is precies werk. Pronamic is partner van drukkerij Lageveen en kan u daarom extra voordelige prijzen, en misschien nog belangrijker, extra hoge kwaliteit garanderen.
  • Verzenden van uw kerstkaart: het verzenden van kerstkaarten is altijd een heel gedoe. Etiketten printen, enveloppen frankeren, enz. U kunt van al deze ellende af zijn. Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met Pronamic. Pronamic regelt dan voor u de gehele verzending.

Wat zijn de kosten?

Wij hanteren scherpe prijzen. Wij kunnen dit doen omdat wij meerdere bestellingen met elkaar kunnen combineren. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid producten die u bij ons afneemt en de hoeveelheid diensten. In een persoonlijke gesprek geven wij u graag een precieze opgave van de kosten. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaald!

Waarom moet u kiezen voor Pronamic?

Wij geven u graag 5 redenen om uw kerstkaarten door Pronamic te laten ontwerpen:

  • lage prijzen
  • persoonlijk advies
  • kwaliteitsontwerpen
  • duidelijke afspraken
  • unieke formule met betrouwbare partners

Interesse

Neem dan nu contact met ons op. Wij komen graag een keer bij u langs!

Update (november 2009):
Sinds oktober 2009 kunt u voor uw drukwerk terecht bij Printleo.nl.
Ook voor kerstkaarten bent u daar aan het juiste adres.
Printleo.nl is gespecialiceerd in het vormgeven en drukken van drukwerk.
Op een persoonlijke en doelgerichte manier komt Leo altijd met een passende oplossing.

Altijd op de hoogte blijven?