Menu

Opening nieuwe vestiging

Jan Lammert 24 september 2006

Pronamic heeft een tweede vestiging geopend in Wijnjewoude. De openingshandeling werd uitgevoerd door wethouder. K. de Boer. Door het openen van deze vestiging wil Pronamic beter bereikbaar zijn voor haar klanten in Zuid-Friesland en voor klanten in de grotere plaatsen als Heerenveen, Drachten, Assen en Oosterwolde.

Bij de opening van de vestiging waren ondernemers uit o.a. Wijnjewoude, Bakkeveen en het nabije Ureterp aanwezig. De aanwezige gasten kregen uitleg over de activiteiten die Pronamic uitvoert en de kwaliteitseisen die Pronamic belangrijk vindt. Vooral voor de gratis webscan was veel animo. Met behulp van deze scan konden ondernemers makkelijk testen of hun website voldeed aan het W3C keurmerk.

In de openingstoespraak die de wethouder hield werd nog gerefereerd aan het karakteristieke pand waar de toekomstige activiteiten zullen plaatsvinden. De gemeente vind het van belang dat oude boerderijen een nieuwe invulling krijgen. Dat deze boerderij die middenin de dorpskern van Wijnjewoude staat een dergelijke invulling krijgt kan de gemeente alleen maar tot tevredenheid stemmen.

Altijd op de hoogte blijven?