Menu

Hoe krijg ik een GMail-account?

Jan Lammert 30 september 2006

Een introductie

Gmail is een gratis e-mailservice van Google. Het grote voordeel van deze webmailservice is de enorme opslagruimte. Op dit moment bestaat een account uit 2.600 MB opslagruimte maar dat kan per dag meer worden. Een andere voordeel van Gmail is de geïntegreerde chatfunctie, Google Talk genaamd, en dat e-mails per conservatie worden bewaard. Dit betekent dat wanneer u een reactie terug ontvangt op uw e-mail alle e-mails over dit onderwerp bij elkaar worden bewaard. Dit zorgt voor meer overzicht.

Aanmelden

U kunt alleen een Gmail account krijgen als u wordt uitgenodigd. Deze uitnodiging kunt u krijgen van iemand die al een Gmail account heeft. Wanneer u een e-mail stuurt naar janlammert@gmail.com dan zorgen wij ervoor dat u een uitnodiging krijgt om een Gmail account te beginnen.

Altijd op de hoogte blijven?