Menu

Pronamic sponsort Andringa Racing

Martijn 29 april 2006

Per april 2006 is Pronamic Internet, Vormgeving en Sofware een sponsorcontract aangegaan met Autobedrijf J.B. Andringa Racing. Pronamic komt als sponsor met haar logo op de auto van Andringa Racing, mogen wij een kijkje nemen in de paddock en mag Pronamic de raceauto gebruiken voor promotieactiviteiten. In ruil daarvoor zal Pronamic een website voor Andringa Racing ontwikkelen en deze ook maandelijks onderhouden met het laatste nieuws, foto’s, video’s en sponsors.

Onderscheid

Pronamic heeft zich aan Andringa Racing verbonden omdat op het circuit succes wordt behaald door middel van kwalitatief goed materiaal, goede strategie en een goed inzicht van de coureur.
Dit past bij de eigenschappen van Pronamic. Pronamic onderscheidt zich van de concurrentie door directe communicatie met de klant, gebruik te maken van de nieuwste technieken, een snelle oplevering en kwaliteit.

Andringa Racing

Het team van Andringa Racing bestaat uit twee monteurs en één coureur. Er wordt in de BMW Ziengs Cup gereden met Jan Berend Andringa als coureur.
De BMW Ziengs Cup wordt georganiseerd door ACNN (Auto Competitie Noord Nederland). In deze cup wordt gereden met een BMW E36 325i. Met deze auto kan op het TT Circuit in Assen een rondetijd worden gereden van 1.42 min.

Gemiddeld wordt er 2 keer per maand geracet en in 2006 zullen totaal 11 races worden verreden, waarvan de meeste races op het TT Circuit Assen. Op zondag 22 oktober zal de finale worden verreden. Dan zal blijken of Andringa Racing mee kan doen met de top van de competitie!

Mogelijkheden

Bent u betrokken bij sportieve of maatschappelijk verantwoorde activiteiten en denkt u dat Pronamic u op welke wijze dan ook van dienst kan zijn? Neem dan contact met Pronamic op, Pronamic kan altijd met u kijken naar de mogelijkheden.

Altijd op de hoogte blijven?