Menu

Netwerken op de Bedrijven Contact Dagen voor Friesland

Leo 11 maart 2006

De plek bij uitstek om te netwerken voor bedrijven uit Noord Nederland. Met circa 670 deelnemende bedrijven de grootste bedrijven netwerkbeurs van Nederland. Met een grote verscheidenheid aan bedrijven, die zich op deze beurs presenteren. Ook Pronamic Internet, Vormgeving en Software staat op de Bedrijven Contact Dagen (BCD).

Het Frysian Expo Center (FEC) in Leeuwarden is voor de BCD een uitstekende locatie. Door gebruik te maken van de vele hallen in het FEC is het mogelijk om meer dan 600 bedrijven een plekje te geven. Daarnaast komen er tijdens de BCD naar schatting 22.000 bezoekers. Door de grootte van het evenement is het een uiterst geschikte plek om te netwerken met bedrijven uit de omgeving.

Directe Communicatie

Netwerken is een vorm van directe communicatie met andere bedrijven en potentiële klanten. Deze directe manier van communiceren biedt vele mogelijkheden.

Door de vele faciliteiten zoals: bruine cafés en restaurants krijgen de BCD een informeel karakter, waardoor het op een prettige manier netwerken is.

Pronamic

Ook Pronamic staat samen met andere ondernemers uit de gemeente Tytsjerksteradiel op de Bedrijven Contact Dagen. Voor ons zijn de BCD ook een plek bij uitstek om te netwerken. Aangezien Pronamic 5 mei a.s. al weer 1 jaar bestaat, is het voor ons de eerste keer dat wij deelnemen aan deze grote beurs.

Pronamic neemt o.a. deel aan de BCD om in contact te komen met andere bedrijven. Ook kunnen geïnteresseerde klanten eens kennis maken met Pronamic. Daarnaast willen wij laten zien wat de capaciteiten van Pronamic zijn en kunnen wij op een zeer directe manier met u communiceren en kunt u met al uw vragen betreffende het internet, vormgeving en software bij ons terecht.

Uitnodiging

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten of wilt u nader kennis met ons maken. Dan zijn de BCD hier een uitstekende mogelijkheid voor. Heeft u nog geen uitnodiging gekregen, stuur ons dan een e-mail of neem telefonisch contact met ons op: 06 360 296 51.

Heeft u al wel een uitnodiging gekregen en wilt u even bij ons langs komen. U kunt ons vinden in de Keltenhal, standnummer: 3302.

Website Bedrijven Contact Dagen

Altijd op de hoogte blijven?