Menu

Gratis Webscan tijdens BCD Friesland

Jelke 19 maart 2006

Op 21 en 22 maart zijn er de Bedrijven Contact Dagen in het FEC. Ook Pronamic is dan aanwezig. Pronamic laat daar de laatste technologieën zien op het gebied van internet, vormgeving en software.

Eén van de aanraders waarom u langs de stand van Pronamic zou moeten gaan is de gratis webscan die wij aanbieden. Deze webscan ‘scant’ uw website op drie belangrijke punten: veiligheid, kwaliteit en vindbaarheid.

Bij veiligheid wordt gelet op de programma’s waar uw website gebruik van maakt. Het is belangrijk dat deze programma’s goed zijn beveiligd. Gebeurt dit niet dan kan uw website makkelijk worden gehackt.

Tijdens de kwaliteitcheck wordt erop een flink aantal punten gelet. Belangrijkste controlepunt is of uw website wel W3C gecertificeerd is. Wanneer dit het geval is, dan is uw website o.a. te zien in alle webbrowers (Internet Explorer, Firefox) en is uw website goed toegankelijk voor visueel gehandicapten. Andere voordelen van een W3C gecertificeerde website zijn:

  • mensen die uw website bezoeken door middel van een mobiele telefoon of zakcomputer kunnen uw website beter lezen.
  • u krijgt een betere positie bij de zoekmachines
  • uw website wordt sneller geladen

Het laatste punt waar u uw website op kunt laten controleren is vindbaarheid. Voor veel bedrijven is dit een belangrijk punt en niet geheel onterecht. Veel bezoekers van de website komen via een zoekmachine op de betreffende site terecht. Wanneer uw site niet goed is te vinden kunt u veel potentiële klanten mislopen.

Wanneer u deze drie punten ook belangrijk vindt dan nodigen wij u uit om een keer langs te komen. Samen met iemand van Pronamic worden dan deze drie punten gecontroleerd en krijgt u meteen een vrijblijvend en mondeling advies. U kunt ons vinden in de Keltenhal. Ons standnummer is 3302. Mocht u nog geen kaarten hebben dan kunt u gratis kaarten aanvragen via info@pronamic.nl.

Altijd op de hoogte blijven?