Menu

Gezamenlijke website over Bedrijven Contact Dagen Friesland

Jan Lammert 16 maart 2006

Op 21 en 22 maart vinden de Bedrijven Contact Dagen plaats. Alle deelnemende bedrijven uit gemeente Tytsjerksteradiel zullen op één gemeenschappelijk plein staan. Dit plein zal daarom ook het Tytsjerksteradielplein gaan heten. De bedrijven die meedoen zijn: Gemeente Tytsjerksteradiel, Noppert Beton, Dikema Staal, Rondvaardij Princenhof, Ataque Computers, Buitenplaats It Wiid en Pronamic.

Uniek aan deze samenwerking is dat er ook een gemeenschappelijke website is namelijk: www.bcd-tdiel.nl. Op deze website is informatie te vinden over de deelnemende bedrijven. Ook komen er foto’s op te staan van de BCD en is het ondernemersplein zelfs life te volgen via de webcam.

De website, die gemaakt is door Pronamic, heeft als doel om ook na de BCD mensen te laten zien wat Tytsjerksteradiel heeft te bieden!

Altijd op de hoogte blijven?