Menu

Van video naar DVD bij I-digital

Karel-Jan 10 januari 2006

U heeft misschien veel dierbare beelden op videoband staan; uw trouwerij, verjaardagen, de geboorte van uw zoon/dochter en ga maar door. Er zit echter een groot nadeel aan videobanden, ze gaan niet levenslang mee. Videobanden kunnen ongeveer 10 jaar worden bewaard. Vocht en warmte kan desastreus zijn voor de opnamen. Daarom is het mogelijk om uw videobanden over te zetten naar DVD. I-digtital biedt deze dienst aan.

I-digital in het kort

I-digital is gevestigd in een klein dorpje tussen Drachten en Leeuwarden, genaamd Garijp. Het bedrijf is gespecialiseerd in het omzetten van videomedia en het maken van videomontage.

I-digital zet met professionele apparatuur uw video over op DVD. Zo blijft het beeld en geluid digitaal bewaard. Het grootste voordeel van een DVD is dat bij veelvuldig gebruik de kwaliteit gewaarborgd blijft. Tevens wordt de DVD voorzien van een menu zodat u gemakkelijk door de film kan switchen. I-digital kan ook uw films monteren. Doormiddel van muziek, overgangen en andere trucjes krijgt u film een heel andere dimensie.

Waarom I-digital?

Deze vraag is erg makkelijk te beantwoorden omdat nergens hetzelfde aangeboden wordt voor zo’n eerlijke prijs. Er zijn meer bedrijven die videobanden omzetten naar DVD. Echter hier is het totaal niet aantrekkelijk om dit te laten doen omdat de prijzen absurd hoog zijn. Voor elke kopie betaald u nog eens een te hoog bedrag. Ik heb het nu alleen maar over het overzetten van video naar DVD. Wilt u er nog een menu bij dan zult u vast en zeker nog meer moeten betalen. Bij I-ditital zit dit er standaard bij.

Surf daarom snel naar I-digital.nl en laat uw videobanden omzetten naar DVD zodat u nog lang van deze beelden kunt genieten.

Altijd op de hoogte blijven?