Menu

Alle backup mogelijkheden op een rijtje

Jan Lammert 31 augustus 2005

Betrouwbare Backup is een instantie dat zich richt op advisering van backup mogelijkheden. Diefstal, brand, crashes zijn enkele voorbeelden waardoor u al uw waardevolle bestanden kwijt kunt raken. Vaak wordt vergeten een backup te maken. Dit kan voor bedrijven maar ook voor particulieren voor heel veel problemen en overlast zorgen. Vooral als u erg afhankelijk bent van de data op uw pc. Daarom wordt het tegenwoordig sterk aangeraden om regelmatig een backup te maken van uw bestanden.

Dit is vaker gemakkelijker gezegd dan gedaan, want hoe moet je nou precies een backup maken en waarmee doe je dat? Op de website van Betrouwbare Backup zijn voor u alle mogelijkheden om een backup te maken op een rijtje gezet. Bij alle mogelijkheden staan overzichtelijk de voor- en de nadelen zodat u snel kunt zien of dat overeenstemt met wat u zoekt. Op de website zijn ook enkele producten te vinden, die u eventueel zou kunnen aanschaffen en waarbij Betrouwbare Backup voor u een aanzienlijke korting heeft geregeld.

Altijd op de hoogte blijven?