Menu

Gemeente T-diel vergeet haar eigen bedrijven

Jan Lammert 4 juli 2005

Zoals uit meerdere bronnen al naar buiten is gekomen heeft de gemeente Tytsjerksteradiel een nieuwe huisstijl en logo laten ontwerpen door een bedrijf buiten de eigen gemeente. Ten eerste is dit op zich al een slechte ontwikkeling, want dit gaat geheel ten koste van de werkgelegenheid en economische groei binnen de eigen gemeente. Daarnaast kon men uit de begroting opmaken dat de gemeente hiervoor € 40.000 heeft uitgetrokken. Wij als professionele designers van Pronamic kunnen garanderen dat dit nooit zoveel had hoeven kosten!

Vandaar een actie van Pronamic, wij willen laten zien dat de gemeente Tytsjerksteradiel wel genoeg expertise in huis heeft! Daarom de zin : “Gemeente T-diel vergeet hun eigen bedrijven, maar Pronamic zal u wel bijblijven” in een mail of een belletje naar Pronamic en u kunt profiteren van een voordelige prijs bij het maken van een logo, huisstijl of website!

Altijd op de hoogte blijven?