Menu

Een nieuw webdesign bedrijf in Garijp (Friesland)

Jan Lammert 24 juni 2005

Pronamic Webdesign biedt vandaag voor het eerst zijn diensten aan voor ondernemers in Friesland. Pronamic Webdesign is gevestigd in Garyp (Garijp), een dorp in Fryslân (Friesland).

Garyp is een dorp aan de rand van de Wâlden (het Woudengebied) en ligt prachtig centraal in de provincie Friesland. Enkele grote plaatsen zoals Leeuwarden en Drachten liggen elk zo’n 15 km. verwijderd. Dankzij de centrale ligging en belangrijke verkeerswegen vlakbij is een vlotte verbinding met genoemde grotere plaatsen verzekerd.

Waarom is Pronamic Webdesign uniek?

De diensten die Pronamic levert kan men in zes diensten opdelen namelijk:

  • Advies & Onderzoek
  • Webdesign
  • Webapplicaties
  • Hosting & Domeinen
  • Logo & Huisstijl
  • Drukwerk

Deze diensten onderscheiden zich niet van een ander willekeurig webdesignbedrijf. Wat ons uniek maakt is onze aanpak. Wij leveren de klanten een duidelijke dienst voor een eerlijke prijs. Onze offertes zijn daarom duidelijk gespecificeerd en wij zullen geen moeilijke en technische vakkennis gebruiken in onze offertes. Wat onze aanpak verder uniek maakt is dat wij met u meedenken en daardoor maatwerk leveren.

Het World Wide Web Consortium (W3C)

Pronamic Webdesign is één van de weinige bedrijven in Friesland, dat werkt volgens de normen en richtlijnen van het World Wide Web Consortium (W3C). Het W3C is een wereldwijde organisatie en werd opgericht in oktober 1994 met als doelstelling de ontwikkeling van gemeenschappelijke protocollen en specificaties. Nederland is binnen het W3C vertegenwoordigd met 10 leden waaronder Philips en de KPN. Behalve met specificaties waaraan de broncode van een pagina moet voldoen, houdt het W3C zich ook bezig met de toegankelijkheid van websites. Hier zijn enkele richtlijnen voor opgesteld, in Nederland houdt het project ‘Drempels weg’ zich hier ook mee bezig.

Pronamic Webdesign

Pronamic zal vanaf heden in de Friese regio actief zijn. Wij zullen u graag helpen op het gebied van webdesign, webapplicaties, hosting en domeinen, logo en huisstijl en al uw drukwerk. Deze diensten zullen wij u aanbieden voor een eerlijke prijs en laten voldoen aan het W3C keurmerk. Wij nodigen u daarom van harte uit om een bezoek te brengen aan onze website!

Met een vriendelijke groet,

Pronamic Webdesign

Jelke Boonstra
Martijn Cordes
Leo Oosterloo
Jan Lammert Sijtsema
Karel-Jan Tolsma
Remco Tolsma

Altijd op de hoogte blijven?